Innbruddsraid: Natt til lørdag skal det ha blitt gjort innbrudd i flere biler, en campingvogn og en dyreklinikk. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB Scanpix
Innbruddsraid: Natt til lørdag skal det ha blitt gjort innbrudd i flere biler, en campingvogn og en dyreklinikk. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB ScanpixVis mer

Innbrudd:

Mann pågrepet etter inn­bruddsraid - spyttet på politiet

Skal ha brutt seg inn i ni biler og én campingvogn.

Natt til lørdag skal det ha blitt gjort innbrudd i en dyreklinikk, ti biler og én campingvogn i Sandefjord. Den mistenkte gjerningspersonen skal også ha knust ei rute på en lokal dagligvarebutikk.

Klokka 6.29 publiserte Sørøst politidistrikt den første meldingen om nattas innbruddsraid. Der skrev de at de hadde rykket ut til en dyreklinikk.

Da patruljen ankom stedet oppdaget de at en dør var brutt opp hos klinikken, samt at det ble funnet innbrudd i flere biler, en campingvogn samt en knust rute på en Rema 1000-butikk.

- Vi leter etter to mistenkte som er observert i området, skrev de på Twitter lørdag morgen.

Klokka 9.42 melder politiet at de har pågrepet en mann i 30-åra i forbindelse med innbruddene.

Mannen ble pågrepet klokka 9.20 etter et boliginnbrudd i Nedre Movei.

- Mannen er i tillegg siktet for innbrudd i dyreklinikk, ruteknusing ved Rema 1000 og skadeverk på ti biler. Han blir også anmeldt for å ha spyttet på politiet, skriver de på Twitter.