Mann pågrepet etter knivdrap på Jar

Mann i starten av 30-åra stukket ned i leilighet.

DREPT MED FLERE STIKK: En mann i 30-årene døde i går kveld av skadene han fikk etter å ha blitt påført flere stikk i en leilighet på Jar i Bærum. Foto: Arnhild Aass Kristiansen
DREPT MED FLERE STIKK: En mann i 30-årene døde i går kveld av skadene han fikk etter å ha blitt påført flere stikk i en leilighet på Jar i Bærum. Foto: Arnhild Aass KristiansenVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

JAR/OSLO (Dagbladet): SISTE: En mann (25) er pågrepet etter knivdrapet. Han ble tatt i Søndre Buskerud, opplyser politiinspektør Per Herman Thori-Aamot ved Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.

Ifølge dt.no bor den pågrepne i Drammens-området.

Døde av knivstikk En mann i starten av 30-åra ble i 19.30-tida knivstukket flere ganger i sin egen leilighet i en villa i Hagaliveien på Jar i Bærum. Mannen døde seinere av de omfattende skadene.

Gjerningspersonen flyktet fra åstedet, og politiet gikk ut med en etterlysning av en sølvgrå Mercedes som kunne knyttes til åstedet.

- Den pågrepne kan knyttes til denne bilen, sier politiinspektør Per Herman Thori-Aamot ved Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.

Pågripelsen skal ha skjedd uten dramatikk, og mannen vil trolig ikke bli avhørt før i morgen.

- Det er fortsatt for tidlig å si noe om relasjonen mellom dem eller hendelsesforløp, legger Thori-Aamot til

Utleieleilighet Det er tre utleieenheter i eneboligen hvor hendelsen fant sted; området er nå avsperret. Kriminalteknikere er i kveld på åstedet for å utføre granskninger, får Dagbladet opplyst.

- Det virker som om det er vitner til hendelsen, sier Thori-Aamot videre, uten å utdype om de var vitner til selve hendelsen, flukten, eller har hørt noe unormalt fra den aktuelle bopelen.

Offeret var i live med omfattende knivskader da politi og ambulanse ankom stedet kort tid etter meldingen kom klokka 19.26, får Dagbladet opplyst. I 21-tida bekrefter politiet at mannen ble erklært død på sykehuset.

- Veldig guffent, sier en av naboene til åstedet til Dagbladet.

Hun sier at naoblaget stort sett er rolig og fredelig.

- Men i de to små leilighetene i første etatsje i eneboligen har det vært en del utskiftninger av leieboere, sier hun.

Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer