Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann pågrepet etter knivstikking i Askim

Ektepar knivstukket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for å ha knivstukket et ektepar i Askim mandag kveld.

- Dette er en lokal mann i 30-årene som er siktet for legemsbeskadigelse. Siktelsen kan bli utvidet avhengig av videre undersøkelser og hvordan det går med de to fornærmede i saken, sier politiadvokat Patrick Steensby i Follo politidistrikt til Smaalenenes Avis.

De to ofrene er en mann i 70-årene og en kvinne i 40-årene. Kvinnen ble mandag kveld fløyet i luftambulanse til Ullevål sykehus i Oslo hvor hun ble operert, mens mannen ble kjørt i ambulanse til sykehuset i Fredrikstad.

- De to er tilsynelatende ikke livstruende skadd, opplyste operasjonsleder Børge Løge til NTB mandag kveld.

Politiets innsatsleder på stedet, Arild Skarø, forteller at en mann ringte på døren hjemme hos ekteparet, og at de ble knivstukket etter at de lukket opp for mannen.

Politiet fikk melding om saken fra naboer av paret klokken 18.46. Både hundepatrulje og politihelikopter er satt inn i søket etter gjerningsmannen.

Den mistenkte gjerningsmannen har ingen tilknytning til ekteparet. Politiet fant flere gjenstander i nærheten av boligen som kan knytte ham til hendelsen.

Parets ene barn var hjemme da mannen gikk til angrep på sine foreldre, men ble ikke involvert i hendelsen. Politiet startet avhør av den siktede mannen mandag kveld.

Det er ingenting som tyder på at flere gjerningspersoner har vært involvert, sier Steensby.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media