Mann pågrepet etter knivstikking i Bergen

En 39 år gammel mann fra Armenia fikk pulsåren skadd etter å ha blitt stukket med kniv i Bergen lørdag kveld. En person er pågrepet etter hendelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Situasjonen var kritisk da mannen ble lagt inn på Haukeland Sykehus. Han var stukket i halsen, og pulsåren var skadd. Etter operasjon kom han seg og det var søndag morgen ikke fare for livet, opplyser politiet.

Knivstikkingen skal ha skjedd i nærheten av Grieghallen. Mannen sto i gaten og stoppet en drosje som kjørte ham til legevakten. Da han kom dit, ble det konstatert at skaden var svært alvorlig. Han ble kjørt i ambulanse til sykehuset der han straks ble tatt under behandling.

Politiet i Bergen pågrep ved halv sekstiden søndag morgen en mann de mistenker for å ha stukket ned armeneren, skriver Bergens Tidendes nettavis.

Også en annen mann ble sent lørdag kveld er brakt til legevakten i Bergen med skader i magen.etter knivstikking. Om denne personen har tilknytning til episoden utenfor Grieghallen, er usikkert. Skadene var mindre alvorlige, og han ble behandlet på legevakten.

(NTB)