Mann pågrepet etter knivstikking i Holmestrand

33-åring alvorlig skadet etter flere stikk mot halsen.

FIKK HJELP AV NABO: Den 33 år gamle mannen tok seg til en nabo etter at han hadde blitt knivstukket flere ganger i halsen. Foreløpig er ingen pågrepet. Foto: LASSE LJUNG
FIKK HJELP AV NABO: Den 33 år gamle mannen tok seg til en nabo etter at han hadde blitt knivstukket flere ganger i halsen. Foreløpig er ingen pågrepet. Foto: LASSE LJUNGVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En 33 år gammel mann er alvorlig skadet etter å ha blitt stukket flere ganger i halsen med kniv i Holmestrand. Politibiler, ambulanse og luftambulanse rykket ut til en leilighet i Holmestrand i 23.30-tida tirsdag kveld, der mannen ble funnet skadet.

- Politiet fikk melding fra AMK-sentralen om at en person var funnet knivstukket i en leilighet. Han er fraktet med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus, og tilstanden betegnes som alvorlig, men stabil, opplyser politiadvokat Thomas Kragelund ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.

En pågrepet
I 4.30-tida natt til onsdag ble en mann i 20-årene pågrepet og siktet for knivstikkingen, opplyser politiet i en pressemelding.

Mannen ble pågrepet på en adresse i Horten, og er siktet for legemsbeskadigelse med særlig farlig redskap.

- Mannen er fraktet til sentralarresten i Tønsberg og vil bli avhørt i løpet av dagen, opplyser politiet i pressemeldingen.

Politiet vil overfor Dagbladet ikke kommentere hva slags relasjon det er mellom den siktede og 33-åringen, og vil heller ikke si noe om hva som har skjedd på åstedet.

Politiet vil heller ikke kommentere om flere personer var involvert i hendelsen.

Kom seg til nabo
Den skadde mannen tok seg til en nabo for å be om hjelp etter å ha blitt stukket ned i sin egen leilighet. Naboens leilighet ligger noen hundre meter unna mannens leilighet, der knivstikkingen skjedde.

- Politiet har sperret av stedet, og har patruljer på plass som blant annet foretar vitneavhør, sier Kragelund.

Tekniske etterforskere har også vært på stedet natt til onsdag.