Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann pågrepet etter knivstikking på Grønland i Oslo

En mann er pågrepet etter at en mann ble knivstukket i Oslo sentrum. Politiet søker søndag ettermiddag etter ytterligere to involverte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Voldshendelsen fant sted rundt klokka 14.45 i gata Olafiagangen på Grønland i Oslo.

Den fornærmede skal ikke være alvorlig skadd. Han betegnes av politiet som en ung mann med stikkskader i ansiktet, og den pågrepne var i besittelse av en kniv da politiet fikk tak i ham.

- Det ser ut til å ha vært en krangel mellom flere personer. Det er uklart hvor mange som var involvert, men det skal ha vært minst to på hver side av krangelen. Vi har kontroll på én mistenkt gjerningsmann, og leter etter flere, sier operasjonsleder Per-Ivar Iversen i Oslo politidistrikt til NTB.

Iversen sier at de involverte ikke har vært samarbeidsvillige. Derfor kjenner politiet foreløpig ikke til bakgrunnen for knivstikkingen.

- Vi jobber på åstedet. Det var mye folk ute i området der hendelsen fant sted, og vi snakker med alle vi kan få tak i, sier operasjonslederen.