Knivstikking i Rælingen

Mann pågrepet etter knivstikking på Romerike

Politiet har pågrepet en mann etter at en kvinne ble knivstukket på en bussholdeplass i Rælingen i Akershus mandag morgen.

KNIVSTIKKING: Politiet har sperret av området rundt stedet der en kvinne ble knivstukket på en bussholdeplass i Rælingen i Akershus mandag morgen. En mann er pågrepet i saken. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
KNIVSTIKKING: Politiet har sperret av området rundt stedet der en kvinne ble knivstukket på en bussholdeplass i Rælingen i Akershus mandag morgen. En mann er pågrepet i saken. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

– Mannen ble pågrepet i nærområdet og settes i sammenheng med hendelsen, men vi kan av hensyn til etterforskningen ikke gå nærmere inn på detaljer, sier politiadvokat Jane Lundstadsveen i Øst politidistrikt til NTB.

Både mannen som er pågrepet og kvinnen som ble stukket ned, er ifølge politiet i «ung alder». Mannen er norsk statsborger og er siktet for grov kroppsskade eller medvirkning til dette. Begge vil bli avhørt formelt i løpet av dagen.

Kvinnen ble stukket ned på bussholdeplassen Hagastuen ved Øvre Rælingsvei i Rælingen i Akershus mandag morgen. Politiet fikk beskjed om hendelsen klokken 7.19.

Kvinnen var ved bevissthet da hun ble kjørt til Ullevål sykehus i Oslo.

– Vi har snakket med kvinnen, og hun framstår ikke som alvorlig skadd, sier Lundstadsveen. Det var kvinnen som opplyste at det dreide seg om én gjerningsmann.

Politiadvokaten opplyser at politiet nå konsentrerer seg om å kartlegge omstendighetene rundt knivstikkingen.

Politiet på Romerike rykket mannsterkt ut til området etter at meldingen om hendelsen kom. Politifolk med skjold og hjelm samt politihelikopteret var i aksjon for å finne gjerningsmannen.

Politiet ønsker foreløpig ikke å opplyse nærmere om relasjonene mellom den pågrepne og kvinnen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer