Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann pågrepet etter mistenkelig dødsfall i Agder

Mann i 40-åra funnet død.

DØDSFALL: En venn av den døde meldte i dag ifra til politiet om at en mann i 40-åra var død i denne boligen. Foto: Elisabeth Grosvold
DØDSFALL: En venn av den døde meldte i dag ifra til politiet om at en mann i 40-åra var død i denne boligen. Foto: Elisabeth Grosvold Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har aksjonert mot et lakkeringsverksted på Stoa, og pågrepet en mann i forbindelse med et mistenkelig dødsfall i Agder, melder Agderposten ved midnatt.

Den pågrepne mannen ble tatt mens han satt i en bil. Han er straffedømt flere ganger tidligere, inkludert i en stor amfetaminsak på Sørlandet, ifølge lokalavisa.

Det var en venn av avdøde som meldte fra om dødsfallet i 18-tida torsdag ettermiddag. Agder-politiet har bedt om bistand fra Kripos.

- En mann i begynnelsen av 40-årene er funnet død, og saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall, sier Geir Magne Søfteland, jourhavende ved Agder politidistrikt til Dagbladet.

Ifølge Agderposten har den avdøde tilknytning til et tungt belastet kriminelt miljø. Avisen skriver at den avdøde klokka 22 enda ikke var hentet ut fra åstedet.

Søfteland forteller at mannen ble funnet i en bolig som ligger i et øde skogsområde utenfor Arendal.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media