Mann pågrepet etter nattklubb-skytingen

Politiet pågrep i kveld en 24 år gammel mann som er mistenkt for medvirkning til drapsforsøk etter skytingen ved et utested i Oslo. 25 år gamle Hieu Hiep Tran, som politiet mener avfyrte skuddene, er fortsatt på frifot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi kommer til å avhøre den pågrepne 24-åringen i morgen tidlig. Også han er av vietnamesisk opprinnelse, sier vaktleder Kjell Pedersen ved kriminalvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet har etterlyst Hieu Hiep Tran internasjonalt gjennom Schengen-systemet, og alle grenseoverganger er varslet. I tillegg er minst to andre menn etterlyst av politiet for medvirkning til drapsforsøk.

Etterlyst

Politiet gikk tidligere i dag ut med en etterlysningen av 25-åringen de mener avfyrte skuddene.

- Vi etterlyser 25 år gamle Hieu Hiep Tran for forsøk på flere drap. Han født 30. desember 1975, er 167 centimeter høy og av vietnamesisk opprinnelse, sier vaktleder ved operasjonssentralen, Oddleif Sveinungsen til Dagbladet.no.

- Vi valgte å gå ut med etterlysningen på grunn av at saken er så alvorlig.

Sju mennesker ble skadd i skudd-dramaet som skjedde klokka tre natt til søndag:

En 36-år gammel mann ble skutt i brystet. Skadene er alvorlige. En 53 år gammel mann fikk skuddskader i begge bein. Skadene er alvorlige. En 40 år gammel mann ble skutt i armen. Skadene er alvorlige. En 36 år gammel mann ble skutt i begge beina og leggene. Skadene er lette. En 34 år gammel kvinne fikk skuddskader i buken og en arm. Skadene er lette. En 22 år gammel mann ble lettere skadd. En annen mann fikk små skader i armen da en av kulene rikosjerte.

Kjenning av politiet

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer