Mann pågrepet etter ny overfallsvoldtekt i Oslo

Settes ikke i sammenheng med voldtektene i helga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Natt til i dag i 03.30-03.45-tida ble en kvinne overfalt og voldtatt på Sinsen i Oslo, melder Oslo politidistrikt i en pressemelding.

Fornærmede hadde tatt 31-bussen fra Brugata cirka klokka 03.15, og gikk av på Sinsen bussholdeplass. Hun skal deretter ha blitt fulgt etter av en medpassasjer som kort tid senere overfalt henne og gjennomførte voldtekten, opplyser politiet.

Et vitne, som hadde vært passasjer på den samme bussen, hørte skrik og løp til åstedet.

Politiet opplyser at gjerningsmannen stakk av, men ble gjenkjent av vitnet og politiet pågrep ham kort tid etterpå. I dag sitter han i avhør. 47-åringen er av afrikansk opprinnelse og er tidligere kjent av politiet fra før.

Politiet setter ikke denne saken i sammenheng med de fire overfallsvoldtektene i helga.

- Det er beskrivelsen av gjerningspersonene som gjør at vi ikke setter denne saken i sammenheng, sier politioverbetjent Kari-Janne Lid i Oslo-politiet til Dagbladet.

I løpet av fem timer natt til søndag var det fire overfallsvoldtekter i Oslo sentrum. En eller flere gjerningspersoner er fortsatt på frifot og politiet ber publikum om hjelp:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer