<strong>KJENT IGJEN AV POLITIET:</strong> En mann ble i helga pågrepet, siktet for en overfallsvoldtekt i Bergen 16. juli. 
Foto: Politiet / NTB scanpix
KJENT IGJEN AV POLITIET: En mann ble i helga pågrepet, siktet for en overfallsvoldtekt i Bergen 16. juli. Foto: Politiet / NTB scanpix Vis mer

Mann pågrepet etter overfallsvoldtekt i Bergen

Pågrepet i helga, mistenkt for voldtekt tidligere i måneden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En mann i 30-årene ble i helgen pågrepet i Oslo, mistenkt for å ha overfalt og voldtatt en kvinne i Bergen tidligere denne måneden.

- Han ble pågrepet i Oslo natt til søndag, opplyser politiadvokat Asbjørn Onarheim ved vold- og sedelighetsavsnittet ved Bergen sentrum politistasjon til Bergens Tidende.

Pågripelsen skjedde som følge av vitnebeskrivelser og overvåkingsbilder. De første beskrivelsene gikk ut på at mannen hadde arabisk utseende, men det er en rumener som er pågrepet, opplyser politiet.

- En polititjenestemann i Bergen kjente siktede igjen ut fra etterlysningen, sier Onarheim.

Mannen ble etterlyst på nasjonalt nivå etter voldtekten, som fant sted i en gangtunnel på Nygårdshøyden i Bergen ved 04.20-tiden natt til torsdag 16. juli.

Den voldtektssiktede mannen ble overført til Bergen, der han mandag avhøres. Deretter skal politiet ta stilling til om og eventuelt når mannen skal fremstilles for varetektsfengsling.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer