Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann pågrepet etter rekkehusbrann i Nittedal

Politiet mistenker at brannen som startet i et rekkehus i Nittedal i Akershus tirsdag, er påsatt. En mann er pågrepet etter brannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Rekkehuset tok fyr i 11.15-tiden og politi, brannvesen og ambulanser var raskt på stedet. Brannen ble bekreftet slukket en drøy halvtime senere.


Ingen personer var i huset da det begynte å brenne.

Politiet har pågrepet en mann etter brannen, men er foreløpig sparsomme med opplysninger.

Dersom mistanken til politiet er riktig, er dette andre gang på få dager at en brann blir påsatt i Nittedal. En annen mann ble pågrepet etter en brann i en leilighet natt til lørdag. Men politiet understreker at det ikke går en brannstifter løs i Nittedal.

- Det er ingen sammenheng mellom de to brannene. Mannen vi pågrep lørdag har erkjent de faktiske forhold i avhør, sier politioverbetjenten ved Nittedal lensmannskontor, Geir Bakk Anthonsen, til NTB.

Mannen som ble pågrepet lørdag omtales som en kjenning av politiet.

Ifølge Romerikes Blads nettutgave ligger huset i Sandmoveien like nord for Rotnes.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling