Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann pågrepet etter skyteepisode på Fjellhamar

En ung mann er pågrepet etter skyteepisoden på Fjellhamar i Lørenskog i forrige uke. Ifølge VG er mannen siktet for drapsforsøk.

PÅGREPET: En mann er pågrepet etter at flere skudd ble avfyrt gjennom et vindu i en leilighet på Fjellhamar på Lørenskog natt til 4. april. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet.
PÅGREPET: En mann er pågrepet etter at flere skudd ble avfyrt gjennom et vindu i en leilighet på Fjellhamar på Lørenskog natt til 4. april. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den pågrepne mannen skal være av utenlandsk opprinnelse og er bosatt i Oslo, skriver VG.

Politiadvokat Sonika Sharma-Sundheim i Øst politidistrikt bekrefter pågripelsen overfor NRK. Hun sier også at politiet jakter flere personer i forbindelse med skytingen.

Det var en gang mellom klokken 0.40 og 1.15 natt til 4. april at det ble skutt flere ganger inn gjennom et vindu til en leilighet i førsteetasje av en boligblokk på Fjellhamar på Lørenskog. Inne i leiligheten befant det seg seks personer, en av dem var et lite barn.

De to som ble truffet, betegnes av politiet som en voksen kvinne og hennes sønn i 20-årene. Begge slapp fra skytingen uten livstruende skader.

Ifølge en kilde NRK har snakket med skyldes Fjellhamar-skytingen en konflikt i det kriminelle miljøet på Stovner. Politiet etterforsker om det er en sammenheng mellom skyteepisoden på Fjellhamar og en annen skyteepisode på Stovner en times tid tidligere samme kveld.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!