<strong>SKUTT:</strong> Mannen som ble skutt i den svenske småbyen Ludvika tidligere i dag ble funnet på dette stedet. Foto: Henrik Hansson/Expressen
SKUTT: Mannen som ble skutt i den svenske småbyen Ludvika tidligere i dag ble funnet på dette stedet. Foto: Henrik Hansson/Expressen Vis mer

Mann pågrepet etter skyteepisoden i Ludvika

Mistenkt for drapsforsøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Svensk politi har pågrepet en mann etter skyteepisioden i Ludvika i ettermiddag.

Mannen er mistenkt for drapsforsøk, skriver Aftonbladet.se.

Den pågrepne er født i 1983 og er tidligere kjent av politiet for innblanding i narkotikasaker.

- Han er ikke avhørt enda. Derfor har vi ingen nye detaljer om motiv eller øvrige detaljer omkring hendelsen, sier pressetalsmann Sven-Åke Petters i Dalarna-politiet.

Klokka 12.57 fikk politiet den første meldingen om en mann som var skutt i brystet på åpen gate.

Politiet i Dalarne karakteriserer skytingen som drapsforsøk, selv om omstendighetene foreløpig er uklare.

Tilstanden til mannen som ble skutt i ettermiddag, er foreløpig uklar. Han er kjørt til sykehuset i Falun, seks mil unna.

Dit ble også 44-åringen som ble slått ned i Ludvika sentrum i natt, kjørt. Han ble erklært død på sykehuset etter overfall, slag og spark da han og to kompiser var på vei fra julebord en halvtime før midnatt.

- Vi kan foreløpig ikke si noe om skytingen har sammenheng med voldsepisoden i natt, sier politiets talsmann Bo Eriksson til expressen.se.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer