Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann pågrepet etter væpnet aksjon

Overga seg til politiet uten dramatikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tre væpnede politipatruljer sperret av deler av Solbergveien ved Skedsmokorset i flere timer lørdag ettermiddag, ifølge Rb.no. En psykisk ustabil mann forskanset seg i en garasje, og

- Vi har pågrepet mannen uten dramatikk. Han vil bli transportert bort og fremstilt for lege, opplyser operasjonsleder Svein Arild Hallås til Dagbladet.no.

Pågripelsen skjedde kl. 17.45, etter at en forhandler har hatt kontakt med mannen.

Mannen forskanset seg i garasjen, og politiet meldte i 16-tida at de hadde kontroll på situasjonen. Væpnet politi omringet garasjen, og beboere i området fikk beskjed av politiet om å holde seg unna.

Ifølge operasjonslederen har ikke mannen kommet med noen trusler overfor andre, og det var ingen andre personer involvert i situasjonen. Mannen vurderes som psykisk ustabil.

Beredskapstroppen fra Oslo politidistrikt ankom stedet rett før klokka 15.00 i ettermiddag, ifølge rb.no.

Vitner så personen komme ut av et hus med hagle.Etter det Dagbladet.no erfarer skal det dreie seg om en person med bakgrunn med Heimevernet.

FORSKANSER SEG MED HAGLE: Politiet i Romerike holder på med en væpnet aksjon mot et bolighus i Solbergveien på Skedsmo. Foto: tipser.no/DANIEL DALE LAABAK
FORSKANSER SEG MED HAGLE: Politiet i Romerike holder på med en væpnet aksjon mot et bolighus i Solbergveien på Skedsmo. Foto: tipser.no/DANIEL DALE LAABAK Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media