Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann pågrepet etter væpnet politiaksjon: Avisbud truet med våpenliknende gjenstand

Politiet hadde store styrker på stedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Hedmark har i dag tidlig gått til væpnet aksjon mot en adresse i ukanten av Tynset.

En mann ble pågrepet på stedet like før klokka 10.00. Pågripelsen foregikk i rolige former og uten noen form for dramatikk, melder Innlandet politidistrikt i en pressemelding.

Politiet fikk rundt 05-tida i natt melding om at en mann skal ha truet en tilfeldig forbipasserende situasjon med noe som liknet på et våpen.

Ifølge Hamar Arbeiderblad skal personen som ble truet være en kvinne. Hun forklarte politiet at mannen hadde en rifle. Ifølge Innsatsleder Hans Petter Eidsvåg mener politiet at mannen innehar et skytevåpen, skriver Østlendingen.

- Vedkommende som ble truet er i sikkerhet, og vi vet hvem den mistenkte gjerningspersonen er, sier lensmann i Nord-Østerdal, Bjørn Tore Gutle til Dagbladet.

Hendelsen skjedde utendørs, og ifølge Gutle er den forbipasserende som nå er i sikkerhet et avisbud. Hun skal ha fått forlate stedet etter å ha forklart for den truende mannen hvorfor hun var det.

- Vi har store politistyrker rundt mannens bopel og forsøker å få kontroll på den mistenkte.

Ifølge Hamar Arbeiderblad dreier det seg om hele ni politipatruljet. Naboer i nærheten er varslet om hvorfor politiet er i området, og blir bedt om å holde seg inne.

Saken oppdateres

Hele Norges coronakart