<strong>SKUTT:</strong> Her blir Imran Saber funnet blodig med alvorlige skuddskader noen meter fra bilen sin på Jordal søndag kveld. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN
SKUTT: Her blir Imran Saber funnet blodig med alvorlige skuddskader noen meter fra bilen sin på Jordal søndag kveld. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN Vis mer

Mann pågrepet for «Onkel Skrue»-skytingen

Siktet for medvirkning til drapsforsøk på Imran Saber.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En mann ble klokken 08 i dag pågrepet av politiet, mistenkt for medvirkning til drapsforsøk etter skyteepisoden på Jordal søndag.

- Vedkommende som nå er pågrepet er også godt kjent av politiet, opplyser kriminalinspektør Hanne Kristin Rohde ved Oslo politidistrikt på en pressekonferanse onsdag ettermiddag.

Imran Saber (32) ble funnet skutt i sin hvite Mercedes ved Jordal idrettsområde i Oslo søndag kveld. Det skal ha blitt avfyrt sju skudd mot bilen der 32-åringen satt.

Politiet er så langt tilbakeholdne med informasjon om pågripelsen, som ble foretatt i et annet politidistrikt. De utelukker imidlertid ikke at det kan bli flere pågripelser.

- Vi utelukker på ingen måte at det er flere implisert i drapsforsøket, så vi får se hvordan etterforskningen går, sier Rohde.

Imran Saber er kjent som David Toskas «høyre hånd», og går under kallenavnet «Skrue».

Han beskrives av politiet som en «multikriminell», med en sentral rolle i flere tunge kriminelle miljøer i Oslo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer