Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann pågrepet for togranet i Sverige

Robbet en bevisstløs mann og lot ham ligge igjen på skinnegangen.

PÅGREPET: Mannen som er mistenkt for t-baneranet blir pågrepet. Foto:Expressen/TV4/Politiet.
PÅGREPET: Mannen som er mistenkt for t-baneranet blir pågrepet. Foto:Expressen/TV4/Politiet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Overvåkningsbilder viser hvordan småbarnsfaren Johnny (38) blir hensynsløst ranet, etterlatt på skinnegangen og overkjørt av t-banen.

Nå har politiet pågrepet en mann, mistenkt for ranet i Sandsborg i Sverige sist lørdag, opplyser politiet til den svenske avisen Expressen.

Ytterligere to personer er pågrepet og mistenkt for å ha forsøkt å dekke over lovbruddet. Politiet spanet mot en leilighet og slo til ved 20-tiden fredag kveld.

- Da vi gikk inn i leiligheten så vi at personen som befant seg der stemte godt overens med bildene fra overvåkingskameraet. Da tok vi vedkommende med oss, sier Klas Jensgård, operasjonsleder hos Söderortspolisen til Expressen.se.

Politiet har fått mange tips i saken etter at videoen gikk verden rundt, og spanet på flere personer i flere dager. Mannens identitet er foreløpig ikke kjent.

- Akkurat nå er det slik at vi har pågrepet en person, og jeg vil poengtere at han foreløpig bare er mistenkt i saken.

Var rolig Et øyenvitne til pågripelsen sier at den mistenkte oppførte seg rolig under pågripelsen.

- De førte ham ut i handjern til en politibil. Han så ut til å være i midten av 30-årene, og hadde på seg en grå dongeribukse og en hvit t-skjorte. Han gjorde ingen motstand, sier vitnet til Expressen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media