Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann pågrepet for voldtekt av 80-åring

En mann i slutten av tenårene er pågrepet for voldtekten på Nøtterøy i Vestfold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i slutten av tenårene er pågrepet av vestfold-politiet for å ha voldtatt en kvinne i 80-årene på Nøtterøy lørdag.

Politiadvokat Lise Dalhaug i Vestfold politidistrikt sier til Dagbladet at mannen ble oppsøkt i en rundspørring politiet hadde i nærområdet rundt åstedet etter voldtekten.

- Siktede bor i det aktuelle området. I forbindelse med rundspørringen ble han innkalt som vitne. Hans vitneutsagn sammenholdt med annen informasjon vi har i saken gjorde at vi mener det er skjellig grunn til å mistenke ham, sier politiadvokaten uten at hun ønsker å gå i detalj.

Siktede er ikke kjent for politiet fra lignende saker.

- Det skal være snakk om bare en gjerningsmann i saken, men vi etterforsker bredt, sier hun.

Politiet ønsker kontakt med personer som har oppholdt seg ved undergangen Kirkeveien/Øygårdsveien og i området rundt mot Shell på Teiehøyden og Hageland i perioden fra 11.15 til 11.45.

Politiet har satt av betydelige ressurser til etterforskning av dette alvorlige overgrepet mot en eldre kvinne. Personer som vært i området eller som ellers mener de har informasjon som kan være av interesse for politiet kan kontakte politiet på telefon 33 34 44 00 eller tipstelefon: 488 87 076.

Siktede er ikke avhørt.

Dagbladet kommer med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling