Mann pågrepet for voldtekt av 80-åring

En mann i slutten av tenårene er pågrepet for voldtekten på Nøtterøy i Vestfold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En mann i slutten av tenårene er pågrepet av vestfold-politiet for å ha voldtatt en kvinne i 80-årene på Nøtterøy lørdag.

Politiadvokat Lise Dalhaug i Vestfold politidistrikt sier til Dagbladet at mannen ble oppsøkt i en rundspørring politiet hadde i nærområdet rundt åstedet etter voldtekten.

- Siktede bor i det aktuelle området. I forbindelse med rundspørringen ble han innkalt som vitne. Hans vitneutsagn sammenholdt med annen informasjon vi har i saken gjorde at vi mener det er skjellig grunn til å mistenke ham, sier politiadvokaten uten at hun ønsker å gå i detalj.

Siktede er ikke kjent for politiet fra lignende saker.

- Det skal være snakk om bare en gjerningsmann i saken, men vi etterforsker bredt, sier hun.

Politiet ønsker kontakt med personer som har oppholdt seg ved undergangen Kirkeveien/Øygårdsveien og i området rundt mot Shell på Teiehøyden og Hageland i perioden fra 11.15 til 11.45.

Politiet har satt av betydelige ressurser til etterforskning av dette alvorlige overgrepet mot en eldre kvinne. Personer som vært i området eller som ellers mener de har informasjon som kan være av interesse for politiet kan kontakte politiet på telefon 33 34 44 00 eller tipstelefon: 488 87 076.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer