Mann pågrepet for voldtekt i Rogaland

Skal avhøres i løpet av dagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 22 år gammel mann er pågrepet etter at en 18 år gammel kvinne natt til lørdag kontaktet politiet og fortalte at hun hadde blitt voldtatt i Vikedal der det denne helgen arrangeres Vikedal Roots Music Festival, skriver Haugesunds Avis.

Mannen ble pågrepet etter at en 18 år gammel kvinne kontaktet politiet og fortalte at hun hadde blitt voldtatt, opplyser Haugaland og Sunnhordland politidistrikt lørdag morgen.

- Voldtekten skal ha skjedd i en bil i nærheten av Vikedal kirke. Fornærmede tok kontakt med en politipatrulje på stedet, sier operasjonsleder André Skram Hansen i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til avisa.

Politiet opplyser til avisen at den pågrepne 22-åringen vil bli avhørt i løpet av lørdagen.

Jarle Nes er festivalleder på Vikedal Roots. Stedet der voldtekten skal ha funnet sted ligger omlag 10 minutters gange fra festivalområdet.

- Det var forferdelig å høre. Vikedal kirke ligger litt utenfor sentrum og er ikke det stedet der det er mest gjennomgangstrafikk. Vi har profesjonelle vakter og innleigde politivakter som sirkulerer på festivalområdet og i sentrum, men vi klarer ikke å dekke hele bygda, sier Nes.

Kvinnen er sendt til undersøkelse på et voldtektsmottak.