Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann pågrepet i Drammen

Siktet etter at eks-samboeren døde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) En 43 år gammel mann er pågrepet og siktet for drap på sin eks-samboer, ifølge Nettavisen.

For en uke siden ble en 51 år gammel kvinne funnet død. Politiet karakteriserte dødsfallet som mistenkelig og fikk bistand fra Kripos i etterforskningen.

Mannen ble pågrepet onsdag, og skal i avhør ha innrømmet at han besøkte kvinnen dagen hun ble drept. Han skal ha fortalt at han ikke husker noe fra møtet, ifølge ANB.

Han er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, men sier selv at han ikke kan huske å ha voldt henne noe skade. Han vil bli framstilt for varetektsfengsling torsdag, sier politiadvokat Knut H. Austad ved Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.

43-åringen erkjenner å ha vært inne i kvinnens leilighet 1. mai, to dager før hun ble funnet død av en sykepleier. Mannen var tidlig inne til avhør som vitne i saken, men ble pågrepet og siktet først ved 16-tida i går.

- Nye opplysninger fra Rettsmedisinsk institutt gjorde at vi valgte å pågripe ham nå. Kvinnen hadde trykkskader og mindre kuttskader på overkroppen som hun ikke kan ha påført seg selv, sier Austad, som sier at ting tyder på at forholdet de to imellom har vært turbulent etter at de gikk fra hverandre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling