Mann pågrepet i Oslo - sjekkes mot helikopterranet

Skal ha hatt seddelbunker merket med navnet til den ranede verdisentralen G4S.

MANN TATT I NORGE: Oslo-politiet pågrep i forrige uke en mann som nå sjekkes opp mot ranet i Stockholm. Foto: Scanpix
MANN TATT I NORGE: Oslo-politiet pågrep i forrige uke en mann som nå sjekkes opp mot ranet i Stockholm. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Oslopolitiet pågrep sist fredag en 42 år gammel mann som nå sjekkes opp mot det spektakulære helikopterranet i Stockholm sist onsdag.Dagbladet får bekreftet fra sentrale kilder i norsk politi at det er foretatt en slik pågripelse. Det ble i tilknytning til pågripelsen beslaglagt flere seddelbunker merket «G4S» og «Stockholm» og datoen 16.08.2009, får Dagbladet opplyst.

42-åringen er nå varetektsfengslet, siktet for grovt heleri.

Det har siden stockholmsranet skjedde for en snau uke siden vært et stort mysterium hvor det antatte millionutbyttet har tatt veien. Minst seks personer har blitt pågrepet i Sverige, blant dem en erfaren helikopterpilot, men de ulike siktedes roller i saken er uklare.

Politiet i Sverige verken avkrefter eller bekrefter at pågripelsen i Norge er en del av den massive ransetterforskningen.

- Det jeg kan si nå er at det er ingen som er pågrepet i Norge som mistenkes for å ha vært involvert i ranet i Sverige, sier pressetalsmann Varg Gyllander i Rikskriminalpolisen i Sverige til Dagbladet.

Politiadvokat Skjalg Halvorsen i oslopolitiet ønsker ikke å kommentere saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer