Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann pågrepet i væpnet politiaksjon

Skal ha løsnet skudd i hus i Porsgrunn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Bevæpnet politi  rykket i ettermiddag ut til Bjørkedalen ved Porsgrunn og sperret av et stort område etter at en mann i et bolighus skal ha truet med å bruke skytevåpen.

- Jeg kan bekrefte at vi har en væpnet aksjon, men situasjonen er svært uavklart. Bakgrunnen er en telefon til politiet om at det er framsatt trusler der våpen skal ha blitt nevnt, sa operasjonsleder Kristin Bjelkemyr-Østvang ved Telemark politidistrikt til Dagbladet klokka 17.40.

Ifølge Varden er én mann nå pågrepet. Ubekreftede meldinger gikk ut på at han forskanset seg i huset med ei hagle etter å ha løsnet skudd.

- En mann er pågrepet uten dramatikk. Han er satt i sentralarresten og siktet for trusler. Den videre etterforskningen får vise hva som har skjedd, skriver operasjonsleder Elise Gotliebsen i en pressemelding.

Beredskapstroppen fra Oslo politidistrikt var på vei til Porsgrunn for å bistå i aksjonen, men situasjonen løste seg før det ble behov for den spesialtrente styrken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media