Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann pågrepet og siktet for å ha bortført sin egen baby

Politiet finner fortsatt ikke moren, og frykter at det kan ha tilstøtt henne noe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Utenlandsk politi pågrep i natt en svensk mann i Växsjø i Sverige etter at en kvinne (26) og et barn (11 måneder) ble fryktet bortført. Det dreier seg om et tidligere par og deres felles barn.

Barnet er funnet i god behold, men politiet har ingen spor etter kvinnen.

«Politiet vet ikke hvor hun befinner seg, og er bekymret for om det kan ha tilstøtt henne noe» står det i en pressemelding sendt ut av politiet mandag morgen.

Uklar nødmelding Politiet ber de publikum om tips.

«Politiet er fortsatt interessert i tips om observasjoner av bilens bevegelser mellom Bø i Telemark og Växsjø i Sverige i løpet av søndagen».

I en pressemelding fra Telemark-politiet søndag kveld går det fram at det var flere vitner til hendelsen.

- Politiet i Telemark mottok ved ti-tiden søndag formiddag en uklar nødmelding fra en adresse i Bø i Telemark. Vitner meldte like etter om en bil som kjørte raskt bort fra stedet, med en mann, kvinne og et mindreårig barn i bilen. Omstendighetene rundt hendelsen er uklare, og politiet ønsker å komme i kontakt med de involverte.

- Ba om hjelp Ifølge politiet kom nødmeldinga fra en kvinne som ba om hjelp før samtalen ble brutt. Bilen ble observert kjørende svært raskt fra stedet, og vitner mente det kunne virke som om kvinnen forsøkte å komme i kontakt med forbipasserende.

Politiet varslet andre politidistrikter, og har også varslet grenseovergangene, samt politi og tollvesen i Sverige og Danmark, noe som sannsynligvis førte til pågripelsen.

Mannen er 45 år og svensk statsborger, bosatt i Bø i Telemark. Kvinnen og barnet er russiske statsborgere, og bosatt i Drammen.