Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann påkjørt av gravemaskin og døde

Ulykken skjedde i forbindelse med gravearbeid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann som arbeidet med graving av grøfter, mistet livet da han ble overkjørt av en gravemaskin i Gjerstad i Aust-Agder. Kommunen har satt krisestab.

Politiet i Agder fikk melding om ulykken klokka 08.25 onsdag morgen. Rundt en time seinere kom meldingen om at mannen ble erklært død på stedet.

Påkjørselen skjedde i Auslandsveien. Ulykken skjedde i forbindelse grøftegraving, ifølge Agderposten. Arbeideren havnet under beltene da gravemaskinen skulle rygge. Den omkomne var fra Gjerstad kommune, melder NRK.

Både krimteknikere og Arbeidstilsynet dro onsdag formiddag til ulykkesstedet. I tillegg har Gjerstad kommune satt kriseteam.

- Det viktigste kommunen gjør nå, er å ta hånd om de pårørende og de som har vært involvert i ulykken. Det er alt jeg kan si nå. Våre tanker er selvfølgelig hos dem som er rammet, sier ordfører Inger Løite (Ap) til Agderposten.

(NTB).

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!