PÅKJØRT:  En mann i tredveårene ble i ettermiddag påkjørt i Skippergata i Oslo, og er sendt til sykehus. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
PÅKJØRT: En mann i tredveårene ble i ettermiddag påkjørt i Skippergata i Oslo, og er sendt til sykehus. Foto: Jacques Hvistendahl / DagbladetVis mer

Mann påkjørt i Skippergata

Skadeomfanget ukjent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i 30-årene ble i ettermiddag påkjørt i Skippergata i Oslo.

- Det har vært en trafikkulykke i Skippergata. Vi fikk melding om at en bil som hadde kjørt på en person i tilknytning til et garasjeanlegg, forteller operasjonsleder i Oslo politidistrikt, André Kråkenes, til Dagbladet.

Tok ikke førerkortet Politiet fikk melding om ulykken kl. 15.07. Den skadde mannen er sendt til sykehus.

- Han er kjørt til sykehus, og skadeomfanget er ukjent, sier Kråkenes.

Politiet snakket med bilføreren på stedet, samtidig som vitner ble avhørt.

- Vi tar ikke beslag i førers førerkort. Fører og vitner er avhørt på stedet. Politiet oppretter sak, skriver operasjonssentralen på Twitter.

- Rakk ikke å flytte seg Christine Fleime var på stedet da ulykken inntraff, og forteller at mannen i 30-årene ikke rakk å flytte seg før bilen kom kjørende.

- Det var en uteligger, som ofte pleier å ligge i oppkjøringa i garasjen, fordi det er en rist hvor det kommer varm luft opp. Og så kom det en bil opp i ganske høy hastighet, og da rakk ikke uteliggeren å flytte seg. Så bilen kjørte over han med to hjul, sier Fleime til Dagbladet.

Hun forteller at etter at hun ringte ambulansen kom nødetatene og en kranbil til stedet, og fikk løs mannen.

- Men det så ut som om det gikk ganske bra med ham, forteller vitnet.