Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann påkjørt og drept i fotgjengerfelt i Oslo

Politiet etterlyser vitne.

PÅKJØRT I FOTGJENGERFELT: En 64 år gammel mann ble påkjørt i et fotgjengerfelt på Ullern i Oslo på søndag. Mannen omkom av skadene. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak
PÅKJØRT I FOTGJENGERFELT: En 64 år gammel mann ble påkjørt i et fotgjengerfelt på Ullern i Oslo på søndag. Mannen omkom av skadene. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet etterlyser et vitne etter at en 64 år gammel mann ble påkjørt og drept i Oslo på søndag.

64-åringen ble påkjørt ca kl. 20.10 i det han krysset fotgjengerfeltet ved Blokkajordet busstopp ved krysset Ullernchausseen/Silurveien. Mannen omkom av skadene.

Under etterforskning - Vi etterforsker saken, og avhører bilføreren og vitner som var på stedet, sier politioverbetjent ved Trafikketterforskingsavsnittet i Oslo politidistrikt, Frode Andreassen, til Dagbladet.

Politiet ønsker særlig å komme i kontakt med føreren av en hvit personbil, som stoppet for en fotgjenger i gangfeltet umiddelbart før ulykken inntraff. Føreren har status som vitne i saken, og kjørte i motsatt retning av ulykkesbilen.

- Det er ikke sikkert at vedkommende har sett så mye, men vi vil gjerne ha rede på de som har vært der, sier Andreassen.

Siktet for uaktsomt drap Føreren av ulykkesbilen er siktet for uaktsomt drap etter straffelovens paragraf 239. Han er avhørt av politiet, og førerkortet hans er beslaglagt.

- Han skal inn til et nytt avhør i morgen, hvor han skal ta endelig stilling til saken, sier Andreassen.

Vitner til ulykken som ikke tidligere vært i kontakt med politiet og som har opplysninger i saken, bes henvende seg til Oslo politidistrikt ved Trafikketterforskingsavsnittet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media