Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann påkjørt og slept etter bil på Sotra

Ifølge politiet skal mannen ha blitt slept opptil 200 meter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 20.54 fikk politiet inn en melding om en person som oppførte seg truende ovenfor betjeningen på en Esso-stasjon på Ågotnes på Sotra. Mens politiet var på vei til Esso-stasjonen, ble en person påkjørt like utenfor.

Slept opptil 200 meter - Alt tyder på at det er samme person som var truende, som ble påkjørt, sier operasjonsleder Erik Gjesdal ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.

Mannen ble slept mellom 100 og 200 meter etter han ble påkjørt. Han har blitt fraktet til Haukeland universitetssykehus i luftambulanse.

- Tilstanden og identiteten til mannen er foreløpig ukjent, sier operasjonsleder Gjesdal.

- Løp mot veien Et vitne sier til Bergens Tidene at hun så mannen løpe ned mot veien kledd i sorte klær. Så hørte hun roping.

- Han hadde blitt påkjørt og dratt etter bilen inn på en busslomme, sier kvinnen.

Politiet har sendt kriminalteknikere til stedet for å sikre spor, samtidig som de foretar vitneavhør. Politiet holder også kontakt med føreren av bilen.

Har du info eller bilder? Ta kontakt på telefon 2400 eller 2400@dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling