Mann prøvde å drepe 8-åring i skogen

Svensk åtteåring kom bort fra lekekameratene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Søndag 12. juli lekte en åtte år gammel jente med sine lekekamerater i et skogsområde ved Trollhättan utenfor Göteborg. Jenta har fortalt politiet i Sverige at hun gikk seg vill og kom bort fra lekekameratene, da en ukjent mannsperson dukket opp og forsøkte å kvele henne, skriver Expressen.se.

Prøvde kvele åtteåring- Han skal ha forsøkt å kvele jenta, som trolig ble bevisstløs. Åtteåringen husker bare brøkdeler av hva som skjedde, sier politioverbetjent Thord Haraldsson ved kriminalpolitiet i Trollhättan.

Det hele skal ha skjedd mellom klokka halv åtte og ni på kvelden. En time etter at jenta kom bort fra vennene sine, begynte søsken og foreldre å lete etter henne. De fant henne gående på en gang- og sykkelvei som krysser skogsområdet.

Politiet omtalte først saken som grov mishandling, men etter nærmere undersøkelse fra leger omtalte de det som et mordforsøk.

Var nær døden- Ifølge legen skal hun ha vært nær døden. Vi er overbevist om at noe alvorlig har hendt, sier han, som begrunner dette med funn politiet har gjort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer