Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann satt fast i traktor under vann

Reddet sammen med hunden sin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i Arendal ringte politiet etter å ha kjørt en traktor ut i sjøen. Førerhuset var delvis under vann og mannen trengte assistanse for å komme seg i land.

Løsningen ble å tilkalle en redningsskøyte, som rykket ut til stedet.

- Redningsskøyta fikk lagt en stige fra traktoren og over på en brygge, og både mannen og hunden hans kunne komme seg i land. De er begge våte og kalde, men ellers uskadd, sier operasjonsleder Lars Hyberg i Agder politidistrikt til NTB.

Operasjonslederen forklarer at traktoren var såpass langt ute at mannen ikke våget å svømme.

- I tillegg kunne det virke som traktoren kunne skli utover, sier han.

Politiet fikk melding om saken klokka 3.45 natt til fredag, og kunne rundt klokka 04.12 melde at situasjonen var under kontroll.

- Det eneste som gjenstår nå er å berge traktoren, sier Hyberg.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling