Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann savnet etter utforkjøring

Politiet leter etter en 35 år gammel mann som er savnet etter en utforkjøring i Brumunddal i Hedmark natt til i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet frykter at mannen er skadd og ligger et sted i området. Både hunder, Røde Kors og et Sea King-helikopter er med i letingen.

Politiet rykket ut til utforkjøringen, men fant da bare sjåføren, en 20 år gammel mann, i bilen. De trodde at det ikke var flere involvert i ulykken, melder NRK.

- På morgenen fant så en forbipasserende en bukse, sokker og en truse ved et nedlagt småbruk en kilometer fra ulykkesstedet. Det lå også et ID-kort i buksa, og da vi skulle oppspore eieren fortalt bekjente at han hadde vært sammen med 20-åringen kvelden før, sier operasjonsleder Egil Solberg i Hedmark politidistrikt til NTB.

Da politiet tok kontakt med den skadde på sykehuset, bekreftet han at 35-åringen hadde vært passasjer i bilen. Han fortalte ifølge politiet at den savnede hadde stått utenfor bilen etter ulykken og virket ok. Men siden har han vært søkk borte. Ifølge Solberg skal både sjåføren og den savnede ha vært påvirket av rusmidler.

Det er delvis skog og jorder med høyt gress i området, og politiet har derfor bedt om bistand fra et Sea King-helikopter i leteaksjonen.

(NTB)