Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann savnet i Valdres

Politi og redningsmannskaper leter etter 61-åring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Politi og redningsmannskaper leter etter en mann som er savnet i Skrautvål i Nord-Aurdal i Oppland. Ingen har sett 61-åringen på et par uker.


Det var hjemmetjenesten som meldte fra til politiet. Mannen bor alene på Skrautvål.


- Det er usikkert når han forsvant. Vi har forhørt oss med naboer og bekjente, og siste observasjon av ham varierer fra én til to uker siden, sier politibetjent Børge Hals i Vestoppland politidistrikt.


Mannen beskrives som i god form, og skal ha gått fra Skrautvål til Fagernes hver dag. Et politihelikopter og hundepatruljer gjorde tirsdag søk i nærområdet.


- Vi har alle muligheter åpne. Vi undersøker også om det er spor fra mobil og bankkort, men foreløpig har vi ikke noe å ta tak i, sier Hals.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling