Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann sendt til sykehus etter at flyvende moped ble truffet av snikende toalett

I Amsterdam.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et offentlig servicetilbud i Nederlands hovedstad sørget for at lørdagen til en av byens innbyggere gikk i dass.

Det var nemlig et såkalt UriLift-toalett som ga mannen problemer. Toalettene skal dukke opp når kveldstimene inntar Amsterdam for å hindre at folk urinerer på gata.

Og dukke opp var nettopp hva toalettet gjorde. Toalettet steg opp fra bakken uten forvarsel og traff en moped som kom kjørende. Mopeden ble slengt opp i lufta - og traff den stakkars forbipasserende.

Vitner sier til BBC at de hørte et kraftig smell da ulykka skjedde. Mannen slapp fra det hele med lettere skader, men måtte få behandling på sykehus.

Hva som gikk galt i teknologien inne i toalettet etterforskes nå.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling