Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann sett med pistol og HV-uniform i Trondheim

Politiet: Hold dere unna, men meld fra til oss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Væpnet politi er rykket ut i Trondheim på jakt etter en mann som er sett med en pistol.

- Han er observert om bord på et kystvaktfartøy som lå til kai i Trondheim havn. Mannen skal være rundt 20 år. Han var iført noe som liknet på en uniform fra Heimevernet, en splintvest og en gråblå beret. Vedkommende bar på et våpen som sannsynligvis er en pistol, opplyser operasjonsleder Leif Berglund ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no.

Den etterlyste er fanget opp av kameraovervåkning om bord på kystvaktfartøyet. Han er sist observert på vei i retning Nidelv bru.

Politiet ble varslet om mannen litt før klokken seks, men klokken 12.30 er han fortsatt ikke pågrepet.

- Vi forventer at publikum som ser ham melder fra til vårt nødnummer som er 112. Vi anbefaler at det ikke tas kontakt med ham, ta kontakt med oss i stedet, oppfordrer operasjonslederen.

Politiet ser svært alvorlig på saken, og operasjonslederen understreker at Kystvaktens fartøyer er militære områder. I tillegg til at politiet søker etter mannen med operativt personell jobbes det ifølge Berglund med krimetterforskning.

- Vi forsøker å få tak i mannens identitet, sier han.

(Dagbladet.no følger saken.)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!