Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann siktet etter at fire sjuåringer ble sendt til sykehus med symptomer på forgiftning

Skal ha fått i seg tabletter som er funnet ved barneskole i Østfold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Fire gutter er brakt til sykehus. Heldigvis ser det ut til å gå bra med dem. Etter hva jeg har fått opplyst må tre av dem bli på sykehuset natten over, sier operasjonsleder Lars Stenrød i Østfold politidistrikt til NTB natt til onsdag.

Alle de fire er elever ved Haalmstad skole i Rygge og viste symptomer på forgiftning etter å ha fått i seg tabletter som trolig er funnet på skolen.

- Skole og foreldre er varslet. Politiet har startet etterforskning for å avklare hvordan tablettene har havnet i elevenes hender, skrev politiet på Twitter tirsdag kveld.

Politiet opplyser natt til onsdag at en mann i 20-åra er pågrepet og siktet i saken. Han skal ha blitt observert utenfor skolens område tidligere på dagen og er foreløpig siktet for å ha tatt med seg piller inn i skolegården. Stenrød bekrefter overfor NTB at mannen er en kjenning av politiet.

Moss Avis skrev tidligere at mannen ble overlevert til psykiatrisk helsevesen.

- Han er nå sjekket av lege og satt i arresten. Han blir avhørt onsdag, sier Stenrød til NTB. 

Han bekrefter også at politiet har mistanke om hva slags piller guttene har fått i seg.

- Det er funnet et pilleglass, sier Stenrød.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media