Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann siktet etter brann i Nittedal

En 35 år gammel mann fra Nittedal er siktet for å ha tent på et leilighetskompleks i Nittedal natt til lørdag forrige uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||En 35 år gammel mann fra Nittedal er siktet for brannen i et leilighetskompleks i Nittedal i Akershus natt til lørdag forrige uke.

35-åringen er siktet for brudd på den såkalte mordbrannparagrafen, skriver Romerikes Blads nettutgave.


Leiligheten, som ligger på Rotnes, begynte å brenne rett før klokka 3 natt til lørdag forrige uke. Åtte personer som bodde i leilighetskomplekset, måtte evakueres, men ingen kom til skade.


- Det kan se ut som om personen som bor i leiligheten, og siktede ligger i en konflikt. Hva denne består i, kan jeg ikke svare på, sier politiadvokat i Romerike politidistrikt Tom Danielson. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling