Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann siktet etter dødsfall i Trondheim

Samboeren ble funnet i trappeoppgang i morges.

HENTET UT MED LIFT: Så vel den siktede mannen som vitner ble hentet ut av bygningen med lift, siden avdøde lå i trappeoppgangen og ikke kunne passeres.
Foto: Ned Alley / NTB Scanpix
HENTET UT MED LIFT: Så vel den siktede mannen som vitner ble hentet ut av bygningen med lift, siden avdøde lå i trappeoppgangen og ikke kunne passeres. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge etter at en kvinne ble funnet død i et leilighetskompleks i Trondheim sentrum torsdag morgen.

Det opplyser politiet torsdag ettermiddag.

Sør-Trøndelag politidistrikt fikk melding om at en kvinne i 20-årene var funnet livløs i trappeoppgangen i leilighetskomplekset klokken 6.39.

Kvinnen ble erklært død på stedet, og dødsfallet etterforskes som mistenkelig, opplyser politiet i en pressemelding.

Mannen som er pågrepet, er kvinnens samboer. Mannen er tatt med til politihuset i Trondheim og blir avhørt i løpet av torsdagen.

Politiet opplyser at det gjennomføres avhør av vitner og andre beboere i huset. Krimteknikere er på stedet for å gjøre undersøkelser.

(NTB)