Mann siktet etter frontkollisjon på E6 i Ullensaker

En mann er siktet for kjøring i påvirket tilstand etter at han kolliderte med en annen bilist på E6 ved Kløfta natt til søndag. Begge mennene er alvorlig skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den siktede er innlagt på Ullevål sykehus.

– Det var en møteulykke der en av bilistene kjørte i motsatt kjøreretning. Vi regner med å få til et avhør med fornærmede i saken i formiddag. Når det kommer til den siktede mannen, er han fortsatt ikke i stand til å avhøres, sier operasjonsleder Terje Skaftnes i Øst politidistrikt til NTB ved 10-tiden søndag.

Det var kun én person i hver av bilene.

– Det framstår som store personskader på begge sjåførene, sa operasjonsleder Karianne Knudsen i Øst politidistrikt til NTB klokka 3.15. Politiet mistenker en av dem for promillekjøring.

Ifølge Knudsen satt begge fastklemt da nødetatene kom til stedet. Den fornærmede i saken ble sendt til Ahus, og han skal være utenfor livsfare, mens den siktede ble sendt til Ullevål sykehus med uavklarte skader.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 2.49 natt til søndag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer