Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann siktet for å ha drept kona i Hedmark

Kvinne funnet død i en leilighet på Flisa.

 EKTEMANN SIKTET FOR DRAP: En kvinne er funnet død i en leilighet på Flisa i Hedmark.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
EKTEMANN SIKTET FOR DRAP: En kvinne er funnet død i en leilighet på Flisa i Hedmark. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Ut ifra omstendighetene på stedet har vi pågrepet en mann i 50-åra etter at en kvinne ble funnet død i en leilighet på Flisa, sier operasjonsleder Stig Folstad Hansen ved Hedmark politidistrikt til Dagbladet.

Politiet fikk melding om saken fra ambulansepersonell klokka 19.44, opplyser Hansen.

- Den pågrepne er nå på vei til politiarresten på Hamar, sier lensmannen Jørn Flatha i Åsnes til NTB.

Kvinnen som er funnet død er i 40-åra, og var gift med mannen som er pågrepet, opplyser lensmannen.

Ektemannen var i leiligheten da politiet kom til stedet, og åolitiet betegnet først dødsfallet som mistenkelig, men bekrefter nå at hjemmelen som er brukt for pågripelse av mannen, er drap, ifølge NTB.

- Politijuristen har kodet saken som drap. Om det er det eller ikke, vil åstedsundersøkelsen forhåpentligvis kunne si noe om i løpet av morgendagen, sier Flatha. Siktede har foreløpig ikke erkjent noe overfor politiet.

- Han blir avhørt i løpet av morgendagen, sier lensmannen, som også bekrefter at paret er kjent for politiet fra før.
Politiets undersøkelser på stedet fortsetter utover kvelden og natta. Kvinnen var død da politi og ambulanse ankom onsdag kveld.

- Vi vil forhåpentligvis få noen svar i løpet av kvelden eller tidlig i morgen om hva som har skjedd, sier lensmannen videre.

Tettstedet Flisa er administrasjonssenteret i Åsnes kommune i Hedmark og har drøyt 1.600 innbyggere. Det ligger om lag fem mil nord for Kongsvinger.

Hele Norges coronakart