Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann siktet for å ha drept Tova (19)

22 år gammel mann er siktet drapet. 

SAVNET: Svenske Tova Moberg (19) har savnet siden lørdag kveld. Natt til 16. mai fant politiet en død person under søket etter 19-åringen. Video: Expressen TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 22 år gammel mann er siktet for drap på 19 år gamle Tova Moberg i Norrland i Sverige. To andre mistenkte i saken er løslatt.

22-åringen og to andre menn i 20-årene var pågrepet, mistenkt for å ha vært involvert i saken. De tre har benektet anklagene.

To andre løslatt

Den 22 år gamle mannen er en bekjent av Moberg. Han ble onsdag siktet, mistenkt for å ha drept henne, opplyser politiadvokat Christer Sammens. De to andre er nå løslatt.

- Mistankene mot dem er fjernet. De har ikke hatt noe med saken å gjøre, sier Sammens til TT.

Mennene ble brakt inn til avhør mandag morgen etter at øyenvitner hadde observert dem i en båt på en innsjø sør for Hudiksvall i Hälsingland. De skal da ha oppført seg mistenkelig.

Tegn til vold

Ifølge statsadvokat Ulf Back har den døde kvinnen ytre tegn til vold på kroppen, og politiet mistenker at kvinnen ble drept.

Moberg ble sist sett natt til søndag, og ble meldt savnet av sine foreldre.

Leteaksjonen var mandag kveld rettet mot innsjøen og en gård som ligger ved innsjøen, og sent på kvelden fant de Tova Moberg død.

(NTB)