SØNN SIKTET FOR DRAP PÅ MOR: Siktede i 30-åra har trolig påført seg selv kuttskader og er sendt til sykehus for behandling. Foto: Øystein Dahl Johansen
SØNN SIKTET FOR DRAP PÅ MOR: Siktede i 30-åra har trolig påført seg selv kuttskader og er sendt til sykehus for behandling. Foto: Øystein Dahl JohansenVis mer

Mann siktet for å ha knivdrept sin mor

Siktede i 30-åra har kuttskader på armene og er sendt til sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Salten politidistrikt fikk i 16-tida i dag melding fra AMK om at en kvinne var knivstukket på Fauske.

Kvinnen i 60-åra ble erklært død på stedet klokka 16.45.

I en pressemelding opplyser politiadvokat Trond Lakselvhaug at siktede er sønnen til avdøde.

Siktede har kuttskader som han trolig har påført seg selv og mannen er sendt til sykehus for behandling, opplyser politiet.

- Han har ikke ubetydelige kuttskader, blant annet på armene. Han er fraktet til sykehuset i Bodø. Det blir trolig ikke gjennomført avhør før i morgen, sier Lakselvhaug til Dagbladet.

Sønnen var på besøk hos sin mor da drapet skjedde.

Ifølge politiet var det fire andre vitner, men politiet vet så langt ikke om de så selve hendelsen eller om de kom til i ettertid.

Lakselvhaug opplyser at de foreløpig ikke vet foranledningen til hendelsen, politiet skriver i pressemeldinga at kvinnen ble funnet død utenfor huset, men mye tyder på at knivstikkingen skal ha skjedd inne i boligen, opplyser Lakselvhaug.

- Teknikere jobber nå på stedet. Blant tingene de skal finne ut er om det er spor til kamp på stedet, sier han.

Politiet opplyser at mannen i 30-åra ikke er noen kjenning av politiet, og ønsker ikke kommentere om han er kjent for helsevesenet eller andre hjelpeapparat.

- Vi har ingen opplysninger om at det skal ha vært noe konflikt mellom mor og sønn tidligere, sier politiadvokaten til Dagbladet.

Dagbladet kommer med mer.