Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann siktet for å ikke ha meldt fra om død kvinne på Karmøy

Etterforskes som mistenkelig dødsfall.

FUNNET DØD: Kvinnen ble funnet død i en bolig på Karmøy etter at politiet fikk en melding klokka 10.46 i dag. Foto: Kristian Eidesvik
FUNNET DØD: Kvinnen ble funnet død i en bolig på Karmøy etter at politiet fikk en melding klokka 10.46 i dag. Foto: Kristian Eidesvik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann er siktet for å ikke ha meldt fra til politiet tidligere etter at en kvinne ble funnet død på Stava på vest-Karmøy i morges.

- Meldingen kom klokka 10.46, og det er personen som meldte ifra som nå er siktet for å ikke ha gjort dette tidligere, sier Marit Ellingsen, lensmann i Karmøy til Dagbladet.

Ellingsen forteller at den siktede skal ha kjent til dødsfallet i over 12 timer før han meldte ifra. Mannen er siktet etter straffelovens paragraf 242, for å ha forlatt en person i hjelpeløs tilstand.

- Men her er det snakk om at han ikke meldte fra tidligere, sier Ellingsen.

Kjenninger av politiet Den døde kvinnen er ikke ordentlig identifisert, men politiet mener de vet hvem hun er.

- Hvis det stemmer har den siktede en relasjon til den døde, og de er begge personer politiet kjenner til fra før, sier Ellingsen.

Politiet fikk melding om dødsfallet klokka 10.46 i morges, og det var ingen personer tilstede i huset hvor kvinnen ble funnet da politiet kom til stedet.

Rundspørring Dødsfallet etterforskes som mistenkelig.

- Vi har iverksatt en bred etterforskning, og satt inn alle mulige ressurser på saken. Det skal nå gjøres avhør av den siktede og det gjøres tekniske undersøkelser på stedet, sier Ellingsen.

Politiet gjennomfører også en rundspørring i nabolaget for å høre om noen kan ha sett eller vet noe. Ellingsen vil foreløpig ikke si noe om dødsårsak.

503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media