UTBRENT: Det utbrente bygget Grenfell Tower står som en grim påminnelse om storbrannen der minst 80 personer omkom. Foto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix
UTBRENT: Det utbrente bygget Grenfell Tower står som en grim påminnelse om storbrannen der minst 80 personer omkom. Foto: Frank Augstein / AP / NTB scanpixVis mer

Mann siktet for bedrageri – sa familien døde i storbrannen i London

Mannen er ikke gift og har ingen sønn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann er pågrepet i London etter at han forsøkte å få økonomisk kompensasjon og sa han hadde mistet sønnen, kona og alt han eide i brannen i Grenfell Tower.

Metropolitan Police i London meldte torsdag at 52-åringen er mistenkt for bedrageri, etter at han hevdet at kona og sønnen omkom i brannen i Grenfell Tower der minst 80 personer omkom 14. juni.

Etterforskning skal imidlertid ha vist at han er bosatt i en annen del av London, han er ikke gift og har ikke noen sønn.

Kriminaloverbetjent Fiona McCormack sier at lidelsene de faktiske ofrene går gjennom er opprivende, og at politiet vil følge opp all informasjon som tyder på at noen forsøker å utnytte så mange menneskers lidelser økonomisk.

(NTB)