Mann siktet for dødsvold etter krangel

Etter en krangel på Stord.

En mann i 50-årene døde etter å ha blitt utsatt for grov vold på Stord i Hordaland natt til søndag. Politiet har siktet en mann i 40-årene i saken. Foto: Henrik Mundal Andreassen / NTB scanpix
En mann i 50-årene døde etter å ha blitt utsatt for grov vold på Stord i Hordaland natt til søndag. Politiet har siktet en mann i 40-årene i saken. Foto: Henrik Mundal Andreassen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet har siktet en 40 år gammel mann for legemsbeskadigelse med døden til følge etter en krangel på Stord i Hordaland.

To par skal ha vært samlet hjemme hos den nå avdøde mannen i Sagvåg på Stord da det brøt ut en krangel mellom dem, ifølge Bergens Tidende. Da krangelen eskalerte skal mannen ha blitt utsatt for grov vold med en stump gjenstand og påført store hodeskader.

Politiet fikk melding om hendelsen like før klokken 7 søndag morgen. Da de kom til stedet var mannen bevisstløs. Han ble sendt til Haukeland universitetssjukehus, og klokken 13.45 søndag opplyste sykehuset at han var død.

Fortvilet En av gjestene, en 40 år gammel mann, er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, og sitter nå i arrest i Haugesund.

Mannens forsvarer, advokat Kjell Steinsbø, opplyser at den siktede erkjenner de faktiske forhold, og har det svært vanskelig.

- Han er forferdelig lei seg og fortvilet. Det blir ikke noe avhør i dag, sier Steinsbø til NTB etter å ha møtt sin klient søndag ettermiddag. Han ønsker ikke å si noe mer om omstendighetene rundt hendelsen før den siktede har forklart seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer