Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann siktet for dødsvold mot kona i Lørenskog

En mann i 70-årene er pågrepet og siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at hans kone ble funnet død på Fjellhamar i Lørenskog kommune i Akershus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen i 60-årene ble funnet død i ekteparets hjem i 14-tiden tirsdag. Hun skal obduseres onsdag, og politiet vil foreløpig ikke si noe mer om hva som har ført til at hun døde.

– Vi jobber videre med obduksjon, vitneavhør, tekniske og taktiske undersøkelser og annen etterforskning. Vi håper at obduksjonen kan gi oss flere svar, sier politiadvokat Guro Holm Hansen i Øst politidistrikt til NTB.

Hun vil ikke kommentere hvilken type vold kvinnen ble utsatt for, eller om det ble brukt våpen. Den siktede mannen ble avhørt tirsdag kveld, men politiet vil ikke kommentere hva som kom fram i avhøret. De har ikke mistanke om at det var flere gjerningspersoner.

– Men det er ikke noe vi kan utelukke så tidlig i etterforskningen, sier Hansen, som opplyser at de pårørende er varslet om dødsfallet.

Politiet opplyser til Romerikes Blad at de tar sikte på å framstille mannen for varetektsfengsling fredag.

Den siktede mannens advokat, Torkil Jan Røseid, vil foreløpig ikke kommentere saken.

– Jeg har vært i samtale med min klient, men vi har ikke fått snakket ferdig. Jeg vet foreløpig lite om saken og har veldig lite å meddele, sier Røseid til avisen. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling