Mann siktet for drap i Hallingdal

Fortalte om drap da han satt fastklemt i et bilvrak.

DRAPSÅSTED: Kriminalteknikere fra politiet i Nordre Buskerud har iverksatt drapsetterforskning på en hytte på Sørbølfjellet i Flå kommune, etter at en person fortalte til politiet at han hadde drept sin kjæreste. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
DRAPSÅSTED: Kriminalteknikere fra politiet i Nordre Buskerud har iverksatt drapsetterforskning på en hytte på Sørbølfjellet i Flå kommune, etter at en person fortalte til politiet at han hadde drept sin kjæreste. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Har du relevant informasjon om saken? Tips oss på 2400@db.no

(Dagbladet): En mann er siktet for drap på kjæresten sin etter at hun ble funnet død i ei hytte på Sørbølfjellet i Flå kommune i Hallingdal, opplyser politiet.

Ifølge politiet fortalte mannen selv at han hadde drept sin kjæreste. Politiet dro til hytta og fant en død kvinne.

Politiadvokat Per Thomas Omholt i Sør-Øst politidistrikt sier til Dagbladet at politiet rykket ut til en trafikkulykke ved Gulsvik i Flå klokka 08.30 i dag tidlig. En av de skadde i ulykken, fortalte politiet på stedet at det lå en død kvinne i en hytte på Sørbølfjellet.

Drapssiktet i trafikkulykke

- Mannen som fortalte dette er nå siktet for drap. Han er skadet og innlagt på sykehus. Vi vurderer hans situasjon slik at det ikke er mulig å avhøre ham nå. Vi antar at kvinnen ble drept en gang på morgenkvisten i dag, sier Omholt.

Drapssiktede satt fastklemt i det ene bilvraket da politiet kom fram til ulykkesstedet. Personer i den andre bilen, som var involvert i ulykken ved Gulsvik, ble bare lettere skadet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer