Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann siktet for drap i Oslo mistenkes også for drap i Estland

En 41 år gammel mann som er siktet for drap på en tyrkisk mann på Hellerud i Oslo i fjor sommer, etterforskes nå også for et drap i Estland, ifølge VG.

DRAPSSIKTET: I dette huset ble en 54 år gammel mann funnet død i juni i fjor. En 41 år gammel mann som er siktet for drapet, er nå også under etterforskning for et drap i Estland. Foto: Tore Meek / NTB scanpix.
DRAPSSIKTET: I dette huset ble en 54 år gammel mann funnet død i juni i fjor. En 41 år gammel mann som er siktet for drapet, er nå også under etterforskning for et drap i Estland. Foto: Tore Meek / NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 41-år gamle tyrkeren sitter varetektsfengslet i Norge. Estisk politi vært i kontakt med norsk politi om saken og har også avhørt 41-åringen i Norge, skriver VG.

41-åringen er mistenkt for å ha drept en forretningspartner som har forsvunnet. Politiet i Estland antar at mannen er død.

Her i Norge er mannen siktet for å ha drept en 54 år gammel tyrkisk mann på Hellerud i juni i fjor. Kort tid etter drapet ble 41-åringen pågrepet i Bulgaria og senere utlevert til Norge. En finsk mann i 50-årene ble pågrepet i Finland i samme sak og utlevert til Norge.

Gjennom etterforskningen har mistanken mot tyrkeren blitt styrket, mens mistanken er svekket mot finnen, og han er løslatt fra varetekt, opplyser politiet ti VG.

Politiet er ferdige med etterforskningen av drapet i Oslo og har oversendt saken til statsadvokaten for påtaleavgjørelse, opplyser politiadvokat Sturla Henriksbø i Oslo politidistrikt.