Mann siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge

Politiet fant død person ved bolig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i 30-åra er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge etter at en mann ble funnet død i Eidskog i Hedmark.

- Politiets etterforskning i saken har pågått i hele helgen med avhør og undersøkelser på åstedet av våre kriminalteknikere, skriver politiadvokat Bjørn E. Pettersen i en pressemelding.

Siktede ble pågrepet av politiet fredag 25. juli i nærheten av stedet hvor avdøde ble funnet.

- Mannen er foreløpig siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, og blir framstilt i fengslingsmøte ved Glåmdalen tingrett mandag 28. juli, opplyser politiet.

Det var fredag kveld at politiet fant en død person utenfor en bolig i Tobøl i Hedmark, etter å ha rykket ut etter bekymringsmeldinger fra naboer.

På eiendommen fant de en død person.

Lørdag opplyste politiet at en person var pågrepet i saken. Da ville politiet verken avkrefte eller bekrefte om mannen hadde tilknytning til dødsfallet.

Allerede dagen før, på fredag, sa politiet til Dagbladet at de visste hvem den døde var.

- Vi vet hvem vedkommende er, personen er identifisert. Jeg ønsker ikke å si så mye om det, men det er viktig å understreke at dette ikke har noe med terrortrusselen å gjøre, sa politiadvokat Bjørn E. Pettersen i Hedmark politidistrikt da.