Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann siktet for voldtekt av fireåring i barnehage

Mannen skal ha jobbet i flere barnehager i Bergensområdet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 30-åra er siktet for å ha voldtatt en fire år gammel gutt i en barnehage i Bergen.

Mannen ble pågrepet før helgen, etter at voldtekten ifølge anmeldelsen skjedde i forrige uke, skriver Bergensavisen.

Han er også siktet for å ha lastet ned overgrepsbilder av barn fra Internett gjennom en årrekke, etter at politiet beslagla datamaskinen hans etter pågripelsen.

Bergen kommune er gjort kjent med at politiet har satt i gang etterforskning av et mulig seksuelt overgrep, heter det i en pressemelding.

- Vi inviterer foresatte i den aktuelle barnehagen til informasjonsmøte i kveld på Bergen rådhus, sier kommunaldirektør Robert Rastad.

Kommunen arbeider med å støtte de berørte, opplyser han. Kommunaldirektøren ønsker ikke å gi mer informasjon om saken ettersom den er under politietterforskning.

Den siktede møtte ikke selv under fengslingsmøtet i Bergen tingrett mandag.

- Det eneste jeg kan si, er at min klient godtok begjæringen om varetektsfengsling, forteller forsvareren hans, advokat Beate Hamre til Bergensavisen

Politiadvokat Eli Valheim ønsker ikke å kommentere saken og henviser til at fengslingsmøtet gikk for lukkede dører. (©NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart