Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann skadd etter grov vold utenfor utested i Oslo

Mannen skal ha hatt hodeskader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann er sendt til legevakten med alvorlige skader etter et slagsmål på Grünerløkka der det ble brukt glassflasker. Politiet kaller det «stygg vold».

Politiet sier til NTB at de fikk inn melding om et slagsmål med flere involverte utenfor Ocean Cafe & Bar på Grünerløkka i Oslo klokka 3.19 natt til søndag.

- Vi var der etter tre minutter og ser at vi har hatt en stygg voldshendelse, der glassflasker er brukt. Det har vært flere involvert, én lå nede og ble sparket og slått.

- Vi har én mann i slutten av 20-årene som er kjørt til legevakten med alvorlige, men ikke kritiske skader, og to menn i begynnelsen av 30-årene som er pågrepet, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli ved Oslo politidistrikt til NTB.

Tilstanden til mannen som er bragt til legevakten, er ikke kjent, men han skal ha hatt hodeskader som ifølge Stokkli mest sannsynlig stammet fra vold med glassflaske.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!